<

Ny VD för Klokkerholm Karosseridele10-08-2020 - 08:00

Positionen som VD för Klokkerholm Karosseridele A/S kommer att ersättas. Anders Hegaard efterträder Kim Weidemann, som lämnar Klokkerholm efter åtta år.

 

Anders Hegaard kommer att tillträda som VD för Klokkerholm från den 10 augusti 2020.

Anders Hegaard kommer från en tjänst som VD för designföretaget House Doctor Group ApS. Innan dess hade Anders Hegaard en lång karriär på verktygsföretaget Kyocera Unimerco, där han har varit VD i Danmark och utomlands. Anders Hegaard har bland annat varit ansvarig för affärsutveckling, internationalisering och digitalisering.

 

Anders Hegaard är 49 år och har examen i internationell ledning från CBS och en mini-MBA från Aros Business Academy.

 

Under åren har Kim Weidemann bidragit starkt till utvecklingen och försäljningen av Klokkerholm till Indutrade. Kim lämnar ett företag som är i en positiv utveckling med många spännande projekt för att säkerställa företagets framgång. Han fortsätter som styrelseledamot i Klokkerholm Karosseridele A / S. Kim Weidemann blir ny VD för Intech International A / S.

 

»Med Anders Hegaard får vi en VD med dokumenterad relevant erfarenhet av att driva företag. Anders har bevisat sina styrkor som ledare och han lyckas säkra organisationernas framtid så att de lever upp till förväntningarna på verksamhet, tillväxt och internationalisering. Styrelsen är övertygad om att Anders Hegaard har rätt profil för att lyfta Klokkerholm till nästa nivå och resultaten av hans karriär talar för sig själva«, säger styrelseordförande Göte Mattsson.

 

Klokkerholm Karosseridele har mer än 100 anställda vid den topptrimmade produktionsanläggningen i Klokkerholm. Anläggningen sträcker över 30 000 m² total yta i byggnader/lager och produktion. Vår affärsidé består av både egenproduktion och handelsvaror från ansedda externa leverantörer, vilka marknadsförs i mer än 40 länder.

<