< Tilbage

Ny direktør for Klokkerholm Karosseridele10-08-2020 - 08:00

Der bliver skiftet ud på direktørposten i Klokkerholm Karosseridele A/S. Efter otte år i spidsen for Klokkerholm stopper Kim Weidemann som administrerende direktør. Anders Hegaard bliver ny direktør for Klokkerholm.

Anders Hegaard kommer fra en stilling som administrerende direktør hos designvirksomheden House Doctor Group ApS. Forinden havde Anders Hegaard en lang karriere hos værktøjsvirksomheden Kyocera Unimerco, hvor han har været administrerende direktør i Danmark og udlandet. Anders Hegaard har blandt andet haft ansvaret for forretningsudvikling, internationalisering og digitalisering.

 

Anders Hegaard er 49 år og har en diplomuddannelse i international ledelse fra CBS og en mini MBA fra Aros Business Academy.

 

Kim Weidemann har i årene bidraget stærkt til udviklingen og salget af Klokkerholm til Indutrade. Kim forlader en virksomhed, der er i en positiv udvikling med mange spændende projekter, der skal sikre virksomhedens fortsatte succes. Han fortsætter i bestyrelsen for Klokkerholm Karosseridele A/S. Kim Weidemann bliver ny direktør for Intech International A/S.

 

»Med Anders Hegaard får vi en ny direktør med en dokumenteret relevant erfaring i at drive virksomheder. Anders har bevist sine styrker som leder, og han formår at fremtidssikre organisationer, så de lever op til forventningerne om drift, vækst og internationalisering. I bestyrelsen er vi overbeviste om, at Anders Hegaard har den rette profil til at løfte Klokkerholm til det næste niveau, og resultaterne i hans karriere taler for sig selv« siger bestyrelsesformand Göte Mattsson.

 

Klokkerholm Karosseridele beskæftiger godt 100 medarbejdere på det toptrimmede produktionsanlæg i Klokkerholm. Virksomheden breder sig over 30.000 m² bygninger og produkterne, der består af både egenproduktion og karosseridele fra anerkendte eksterne leverandører, markedsføres i mere end 40 lande.

< Tilbage